Return to Falun♥
Publicerat den




Jag har funderat lite grann över min framtid och det är nu bestämt att jag ska gå i Falun till hösten. Det är dags att jag tar tag i det här med skolan och jag tror att det är lättare att få ett slutbetyg via gymnasiet än via komvux, så jag satsar på att gå tillbaka till innebandyprogrammet.

Eftersom jag inte har gått i skolan på 9 månader känner jag mig äntligen redo att ta tag i det här. Det är dags att jag får en vardag istället för att sitta på mitt feta arsle dag ut och dag in. Är så trött på det, så nu vill jag ut i världen och göra lite nytta för ovanlighetens skull.

Under större delen av min uppväxt drömde jag om att få gå på innebandyprogrammet och jag tänker nu fullfölja min dröm. Ingenting ska få stoppa mig denna gång! Det spelar ingen roll om knäna kommer att krångla denna gång också. Då får jag gå till en sjukgymnast så jag lär mig hur jag ska använda knäna utan att få ont.

Trots att det är flera månader kvar tills skolan börjar har jag varit ute och kikat på lägenheter eftersom det kan vara bra att veta priser m.m. Jag har ingen aning om jag kommer att bo själv eller med en kompis. Det hade varit både billigare och roligare att bo med någon :)

Nu ska jag bara få kommunen att godkänna min ansökan, vilket inte borde vara nåra problem eftersom de godkänt den två gånger redan. Så nu är jag riktigt peppad alltså!  




Anonym

Vart tog inlägg du la in emellan det här och föregående vägen? Angående någon pojke?



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?