Mysig kväll
Publicerat den

De senaste dagarna har jag funderat lite över när jag skulle få träffa Niklas igen. Jag frågade då honom rakt ut om han fortfarande ville träffa mig och han frågade då om jag ville komma upp redan på kvällen. Jag fick då låna pengar av mamma och satte mig på första bästa buss.

Det var tänkt att jag skulle skicka ett sms till honom när jag var framme, men jag ville överraska honom och knatade hem till honom och ringde på dörren. Tyckte att det var roligare att komma bara sådär. Inget roligt om han visste ungefär när jag skulle komma.

Han berättade att varje gång man hörde klackar i trapphuset så trodde han att det var jag och att jag snart skulle ringa på dörren. Hihi, sötis da. ♥ Det tar jag som ett tecken på att han såg fram emot att jag skulle komma.

Vi pratade, tittade på film och myste som alltid. Vi tittade på Sommaren med Göran. Jag hade endast sett reklamen, men tyckte att filmen var ganska bra. När filmen var slut lade vi oss i sängen och tittade vi på tv. Det slutade med att Niklas somnade (minns inte om det var under Scrubs eller How I met your mother). Han låg och snarkade lite sött och hade armen runt mig och huvudet på mitt bröst. Otroligt mysigt :)

Förra gången jag sov där låg vi båda vakna hela natten, men inatt lyckades Niklas somna iaf. Jag försökte att hålla mig på avstånd så att han skulle få sova. Jag är så pass ljuskänslig att det tyvärr inte gick, men det var värt det eftersom jag fick ligga intill honom hela natten.

Det var sagt att vi inte skulle träffas förrän han blev frisk, så det var otroligt gulligt av honom att orka "stå ut" med mig trots att han inte frisknat till än. Vi får ta och laga mat när han blivit frisk istället. Vem har lust och ork att stå och laga mat när man är sjuk?

Jag hade iaf jättetrevligt och det var så mysigt. Trivs verkligen i hans närhet eftersom han är en sån fin kille.

Tack för ännu en mysig kväll, sweety. ♥






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?