Minneslunden
Publicerat den

När jag ändå var i Falun igår passade jag på att åka till minneslunden. Det blev dock en snabbvisit eftersom mamma hade bråttom att skjutsa ner mig till tågstationen eftersom jag skulle med tåget och åka på fotosession med Sara.

Jag hann vara på minneslunden i några få minuter, vilket kändes väldigt dumt eftersom jag bara ville sätta mig ner och tänka över allting. Det blev några nya bilder på minneslunden (de kan ni hitta på bilddagboken. Jag trodde att de skulle bli lika tråkiga som förra gången jag var där, men de blev faktiskt rätt bra eftersom solen låg på. Då blev det lite sting i bilderna och jag blev väldigt nöjd.

Varje gång jag besöker Kim brukar jag ha med mig ett kramdjur, en dikt, blommor och ett ljus. Igår när jag gick igenom alla saker upptäckte jag att jag glömt ta med mig ljuset, vilket gjorde mig ganska besviken eftersom det är hela grejen med att gå till minneslunden: att få tända ett ljus för den man tänker på. Jag ska därför till minneslunden idag igen och denna gång tar jag med mig ett ljus. Jag hoppas att alla saker från igår är kvar, då kan jag bara sätta ljuset brevid dem.

Idag tänkte jag att jag skulle få lite mer tid hos Kim så att jag faktiskt kan få fälla några tårar i tysthet. Det blev så tråkigt igår när jag var tvungen att skynda mig. Så idag tänkte jag ta god tid på mig att bara sitta där, tänka efter och kanske gråta en skvätt. Det behövs ibland.

Kim, mamma älskar dig ♥






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?