Återbesök på minneslunden
Publicerat den

Som Ni kanske läste så var jag på minneslunden igår (lördag) för att sörja Kim. Klantig som jag var glömde såklart det viktigaste: ljuset. Eftersom mamma skulle till Falun idag igen passade jag på att följa med så att jag kunde tända ett ljus hos mitt älskade barn.

När jag kom till minneslunden tog jag som vanligt några kort och gick sedan till platsen där jag brukar placera alla saker. Jag upptäckte då att sakerna inte låg som jag lade dem igår. Jag misstänker att någon har flyttat lite på sakerna för att komma åt och läsa min dikt, men är inte säker. Rosorna låg nämligen inte som de skulle och nallen som var placerad ovanpå dikten satt i snön.

Efter att ha flyttat tillbaka sakerna igen tände jag ljuset och när jag såg lågan kunde jag inte hålla tillbaka. Jag riktigt kände hur tårarna började komma och ett tag kändes det som att jag skulle bryta ihop. För en sekund funderade jag seriöst på om jag skulle sätta mig ner i den kalla snön och bara låta tårarna falla, men jag valde att låta bli eftersom mamma väntade i bilen. Jag torkade därför tårarna och gick sakta tillbaka.

I sommar tänkte jag att jag eventuellt skulle ta en heldag på minneslunden och bara låta känslorna flöda. Har så många tankar och så många tårar att gråta över Kim att det kan vara bra om det kommer ut. Ska bli skönt att få sitta hos Kim ett tag och bara tänka. ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?