Många bollar i luften
Publicerat den

Nu börjar jag känna av abstinensen och då är det ändå bara två dagar kvar. När jag inte tränat på en viss tid har jag en tendens till att bli deprimerad och må dåligt. Har känt av det lite smått nu och natten var ganska jobbig då jag inte kunde slappna av. Jag skickade ett god natt-sms till Niklas vid 02:30, men jag kunde fan i mig inte somna. Vet inte vad det var som var fel, men jag kunde verkligen inte slappna av och sova. Låg och vände mig hela natten.

För en liten stund sedan kändes allting så hopplöst och jag började tänka saker som jag lovat mig själv att inte tänka. Det slutade med att jag fick sån panik att jag började gråta. Efter att ha lyssnat på lite musik och pratat med Niklas kändes det genast lite bättre och jag hoppas att jag bara är nere pga. att jag inte fått träna på ett tag. Stygnen ska ut på tisdag och det är träning på onsdag, så jag hoppas att jag kommer att må bättre efter det.

Jag tror att jag är lite stressad över det här med flytten också. När jag tänker efter vet jag inte hur jag ska ha råd med allting. Mamma och jag diskuterade det lite och jag kommer att få ta deras hörnsoffa eftersom de ska köpa en ny i sommar strax innan jag flyttar. Den är ful, men den får gå ändå. Jag har ingen lust att skita ut 3500:- för en soffa med schaslong. Pengar som jag inte har. Hon erbjöd mig även vårat vardagsrumsbord, men jag tycker att det är för risigt och framförallt för högt. Har även bestämt mig för att ta med mina sängmadrasser, men köpa ny stomme. Resten får jag köpa själv, men det är det värt :) Det blir lite billigare iaf.

Det blev helt enkelt för mycket nu då jag har en hel del att tänka på. Jag får hoppas att det går över på onsdag när jag fått träna lite. Har haft sånt dåligt samvete över att jag inte kunnat träna. :(




Sara

Fanns ju bra billiga soffor på dacapo, om vi ska flytta ihop så kan vi ju betala hälften var :)



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?