Let me have my believes
Publicerat den

Jag förstår inte varför folk alltid ska klaga på mig. Det spelar ingen roll vad jag gör, utan folk ska alltid lägga sig i och sparka på en när man redan ligger ner.

Jag tycker att det är så lågt att skälla på mig angående det här med Kim. Jag vet att hon inte klassades som ett barn i praktiken (utan bara som ett foster), men för mig var hon ett barn redan vid befruktningen. Bara för att jag valde att göra abort har folk ingen rätt att gå till attack mot mig för att jag kallar Kim för mitt BARN. Jag vet att det finns de som förlorar sina barn under graviditeten, men bara för att jag valde att ta bort mitt så kastar folk skit på mig. Ni har INGEN rätt att göra det!

Ni skulle bara veta hur det känns att behöva ta bort sitt efterlängtade barn pga. att hon svävade i stor fara. Det är minst lika jobbigt som att förlora ett barn under själva graviditeten. Enda skillnaden var att jag valde att låta mitt barn att somna in. Jag tror inte att det finns många som kan tänka sig in i min situation, men jag tror att de flesta faktiskt hade gjort samma val om de var jag.

Jag kommer alltid att se Kim som mitt barn och jag tänker inte låta någon ta det ifrån mig.




Sara

Helt rätt gumman ! Jag förstår dig precis. jag tog ju bort mitt barn för jag hade en stark känsla av att det inte skulle behandlats på ett bra sätt från fadern. Även om barnet inte är fött så vill man skydda det till varje pris. Jag säger som du, Jag ångrar inte mitt barn men jag ångrar hela graviditeten, Det var inte världens bästa situation att sätta ett barn in i...Så de som klagar på dig har absolut ingen anledning att göra det, Du gjorde det som kändes rätt, du skyddade ditt barn, likadant som jag gjorde mot mitt !



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/


Carro - Bebis i magen ♥

Det hade ju fortfarande "blivit" ett barn. Och de är ju så man tänker från början. Man tänker ju inte att de bara är ett foster. För de är ju "nånting". Nånting som betyder otroligt mycket för en.

Jag tänker nu att de är samma själ jag har i magen som jag tog bort förut, bara att de är en annan kropp. Jag tror på sånt! Och de får de hela att kännas mycket bättre också. För de känns så orättvist, man älskar ju ändå de barnet men en gång tog bort pga olika skäl.

Ingen kan klanka ner på en för att man tagit bort ett barn, för dom vet ändå inte hur de ligger till!



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Beatrice

Ingen har rätt att klanka ner på dig p.g.a att du gjort en sen abort och sedan väljer att namnge barnet. Jag gjorde en abort i v. 10 och det barnet var också döpt till Kim, faktiskt. Jag gjorde en abort p.g.a att jag levde ihop med en kille som misshandlade mig och visade NOLL respekt för mig och resten av omvärlden. Jag kunde bara inte utsätta vår son/dotter för det, så jag valde att göra abort... Jag vet hur du har det /har haft det. I dag är jag tillsammans med världens finaste som jag har en son, Devin, tillsammans med :) Ta hand om dig och kämpa på!



URL: http://beabus87.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?