Kommentar från Håkan/fotosession 2
Publicerat den

                               


Idag var jag på min andra fotosession hos Håkan då han fått ett återbud. Eftersom mina föräldrar inte hade någon möjlighet att skjutsa kom han till Smedjebacken för att hämta mig. När vi satt i bilen påväg ut till hans "studio" säger han:"Jahapp, när ska du bli tillsammans med Rasmus igen da?". 

För det första så kommer det ALDRIG att hända. Det knäckte mig när han lämnade mig efter 2 ½ år och det tog mig lång tid att komma över honom. Jag vill inte bli lika sårad och tänker därför inte utsätta mig för samma sak igen. Dessutom känner jag ingenting för honom längre då jag gått vidare i livet. Skulle han någonsin komma tillbaka skulle jag avböja och säga att han hade sin chans. Man får bara en chans med mig, så det gäller att ta den när tillfället väl finns.

För de andra så visste jag inte att Håkan visste om mitt och Rasmus förhållande. Han hade tydligen sett oss vid badplatsen i Björsjö. Häftigt att han ens kom ihåg det och kände igen mig eftersom det i mars är 3 år sedan han gjorde slut med mig. Om jag inte minns fel var vi vid badplatsen -06 sista gången. Tänk vad tiden går fort :O Det känns som att det var igår blev tillsammans. Det var som jag skrev i föregåenden inlägg: tiden går ju så snabbt så man hinner fan inte med.

Fotograferingen gick iaf bra och bilderna blev bättre än förra gången, vilket är ett plus :) Det kunde iofs inte bli så mycket värre än sist då jag såg ut som en uppblåst... jag vet inte vad.... Ser fram emot att få se bilderna. Har endast fått smygkika på dem, men han ska ju ändra ljus på dem så att de får lite mer karaktär.

N, nu får du se till att bli frisk! Vill ju träffa dig snart (!!!!!) ♥






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?