Inköp av kläder
Publicerat den

Nu när jag har gått ner en hel del i vikt är det dags att skaffa lite nya kläder till min garderob eftersom alla plagg nu är för stora för mig. Jag har därför börjat buda lite på Tradera och vann denna tröja (nedan) förra veckan. Jag fick den i torsdags och hade den på mig när jag åkte till Niklas. 

                                          

Jag tänkte nu försöka köpa kläder som jag aldrig haft tidigare. Istället för att köpa bekväma kläder som jag alltid gjort tänkte jag nu börja köpa snyggare plagg. Denna tröja fick bli mitt sista bekväm plagg. Jag kommer nog bara att ha den på mig hemma iaf.

Tidigare har jag klätt mig bekvämt eftersom jag haft för stora komplex för att våga ha åtsittande kläder. Nu är jag dock ganska nöjd med hur jag ser ut och vågar då ha lite snyggare kläder. Jag vann t.ex. denna klänning på Tradera idag (nedan).  Det är i princip såna kläder jag vill klä mig i. Snygga med lite mer klass.

Den finns att köpa på H&M för den som är intresserad.

                                  





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?