Händelserik dag
Publicerat den

Igår var jag till minneslunden tredje gången den här månaden. Av flera anledningar hade jag väldigt svårt att sova eftersom jag låg och vände mig i oro hela natten. Jag gick upp ca 3 timmar innan jag skulle åka så jag hade god tid på mig att göra mig i ordning. Ville inte se ut hur som helst med tanke på vad man skulle göra under dagen.

När jag kom till minneslunden lade jag märke till att nallen jag hade med mig förr gången stod kvar. Jag började då att gräva i snön och upptäckte då att även blommorna och dikten var kvar. När jag såg det skrattade jag av glädje, vilket resulterade i att två gamla tanter stannade och tittade på mig. Denna gång blev det allts två nallar, två dikter, blommor och ett jättefint ljus.

Det kändes väldigt bra att vara på minneslunden och jag försökte att inte tänka så mycket. Jag grät förra gången jag var där och kände inte att jag behövde det denna gång. Jag tog lite bilder som vanligt (som ligger ute på bilddagboken).

Efter att jag gått ifrån kyrkogården hände det otroliga saker och kroppen fylldes av en grym känsla som har hållt i sig ända tills nu. Den bara växer och växer, vilket känns lite skrämmande eftersom jag inte vet hur allting ligger till. Står här med så många frågor, men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Känslan jag har inom mig är "WOW!!!!", men är rädd för att det ska vända och gå åt andra hållet. Det enda jag kan göra nu är att ge det tid och se hur det går. Jag förbereder mig på det värsta, men hoppas på det bästa ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?