Fotosession 1 med Håkan Elfving
Publicerat den

Strax efter kl.10:30 imorse ringde en av mina bästa vänner, Sara, till mig och berättade att vi hade en tid inbokad hos Håkan Elfving som är fotograf. Jag blev jättechockad, men samtidigt glad eftersom jag sett fram emot att få bli fotad med Sara. 

När hon ringde var jag i själva verket påväg till Falun för att se lillebror spela handboll, så det slutade med att jag fick ställa in och ta tåget till Ludvika så att vi kunde åka på fotosession. Efter att jag klivit av tåget åkte vi hem till mig för att hämta smink och lite kläder inför fotograferingen.

Eftersom jag varit i Björsjö tidigare pga. att Rasmus bott där så kände jag mig ganska trygg när vi väl kom fram. Det kändes dock lite knasigt när man väl klev in i "fotoaljén", men det gick ganska bra ändå. Jag brukar inte vara sådär jätteblyg av mig och hoppas att jag gjorde ett bra intryck på Håkan, så att han inte tycker att jag är en tokstolla.        

Med tanke på att jag aldrig har blivit fotograferad tidigare var jag såklart nervös, men jag kände att det är dags att jag släpper min sociala fobi och bara slappnar av. När man väl slappnade av lite i kroppen kändes det någorlunda bra och jag fick till några fina bilder. Får hoppas att jag får dem snart så att man kan visa dem. Finns några som jag faktiskt är riktigt nöjd med.

Det kändes lite onödigt att åka hem och hämta kläder eftersom vi knappt hade några kläder på oss på bilderna vi tog. Vi tog några bilder tillsammans och några bilder var för sig. Bilderna på mig var jag inte så förtjust i, men Håkan måste ha tyckt annat eftersom han hade upp en bild på mig i sin header i bloggen. Blev väldigt chockad när jag såg det, men jag såg det bara som någonting positivt. Man lägger liksom inte upp en ful bild om man är fotograf.

Jag hade väldigt roligt och ser fram emot att få fotograferas flera gånger så att man kan utvecklas lite. Tror att detta kan göra så att jag får bättre självkänsla, men det visar sig. Jag hade iaf jätteroligt och skulle definitivt göra om det om Håkan samtycker. 

När jag tittar på bilderna vi tagit så ser jag vilka områden det är jag måste jobba med och förlora vikt på. Det handlar inte om många kilon, men de ska bort! Bättre nu när man fick se helheten. Lättare att veta vad man ska jobba med. Vilket tur jag har då att jag ändå har som nyårslöfte att jag ska gå ner i vikt och bygga muskler.




Carro - Bebis i magen ♥

Ojdå, de var verkligen vågade bilder!



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Sara

Hoppas du inte blev helt besviken att det inte blev så mycket plagg bilder :/

han frågade ju dig också hur du ville ta bilderna, så du kunde ju ha tagit med mer plagg också. Men du är ju fin ändå så du har inget att skämmas över :)



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/


Jenny

Vad fina foton :)



URL: http://jempa89.blogg.se/


Sandra

Han gillar tokstollor, så det gör garanterat inget om du verkade vara en :P Min första session var jag oxå jättenervös, så jag flummade ju på som om att jag hade rökt på :P Men det blev superroligt i slutändan och han trivs lika bra med mej som jag gör med honom :)



URL: http://sanlah.blogg.se/


Emil

Vad tror du Kim tänker när hon ser mamma sådär?



URL:


Sara H

hej gumman ! Du får vänligen ta bort dessa bilder på oss, eftersom dom syns i google när man söker på Håkan Elfving i bilder. Vill inte att det ska ligga naket ute på mig. Antingen ta bort det eller gör så att din blogg inte blir synlig på söksidor. Men vill helst att det tas bort. Hoppas du förstår <3



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?