Ensamheten kan göra en gott ibland
Publicerat den

Som så många vet blev jag tillsammans med en kille som heter Jonny för inte så länge sedan. Han var här över nyår och jag hade då en chans att känna efter vad jag kände. Efter ett par dagar insåg jag att jag inte hade några känslor för honom och jag valde då att göra slut.

Jag känner helt enkelt att jag inte kan släppa in någon i mitt liv just nu eftersom jag behöver tid för mig själv. Genom alla år har jag tänkt på alla andra istället för att lägga tid på mig själv och tänka över vad det är JAG vill. Det är dags att jag fokuserar på mig själv istället för att tänka på alla andra.

När jag var 16 år flyttade jag hemifrån för första gången, men jag har aldrig försörjt mig själv utan jag har levt på alla andra vilket jag har mått ganska dåligt över. I min första lägenhet stod jag för maten medan mamma betalade hyran eftersom jag ej var myndig. När jag flyttade ihop med R stod jag för maten och det som blev över gick till räkningar, så jag har bidragit men inte försörjt mig själv.

Därför vill jag nu ta tag i mitt liv så att jag kan ta hand om mig själv. Jag vill återuppta det här med studierna och kanske skaffa ett jobb så att man kan flytta hemifrån och försörja sig själv för första gången i ens liv. Jag vill känna att jag gör någonting med mitt liv istället för att kasta bort det som jag tidigare har gjort.

Det här är någonting jag måste göra själv och då kan jag inte ha någon annan att tänka på. Utan ska jag kunna fokusera på mig själv måste jag vara ensam. Jag har mycket som jag måste bearbeta och saker som jag måste ta tag i själv. Det kan ingen göra åt mig. Jag behöver därför tid för mig själv och jag har bestämt mig för att lägga ner det här med killar helt tills jag faktiskt har tagit tag i det här. Det är ett av mina nyårslöften som jag avlagt.



Carro - Bebis i magen ♥

Alltså de är en sak jag inte förstår?

Det där har du säkert sagt tusen gånger.

Men ändå påbörjar du ett "nytt liv" med en ny kille.

Varför inte bara vara själv då som du säger tills du är redo att starta något nytt.

För du sårar ju faktiskt killarna också, det verkade som på bdb att den där Jonny verkligen tyckte om dig!



Du har sagt länge att du borde tänka på dig SJÄLV och inte alla andra.

Men gör det också då!!!



Bara en liten "vink" om att du redan har sagt de några gånger :P



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?