Nybro, sweet Nybro. ♥
Publicerat den


Efter att ha bott hemma i snart 2 månader har jag nu insett att jag saknar Nybro så in i h*lvete. Aldrig i hela mitt liv har jag trivits så bra på ett ställe och det smärtar att jag inte kunde bo kvar. Visst, jag trivdes väldigt bra i Falun också, men det var i Nybro som jag kände att jag kunde slappna av och glömma allt som varit. Ha ett liv.

I skrivandets stund tycker jag att det är väldigt tråkigt att jag inte klarade av att vara kvar på jobbet, för hade jag klarat av att jobba så hade jag stannat kvar oavsett om det tagit slut mellan mig och Björn eller inte. Då hade jag faktiskt kastat ut honom eftersom lägenheten stod i mitt namn. Då hade HAN fått hitta eget boende, så hade jag bott kvar i lägenheten med katterna eftersom det faktiskt var jag som köpte dem. Betalade varenda krona själv.

Nu är läget dock som det är och jag får göra det bästa utav det. Har kikat lite på jobb och lagt märke till att det finsn en hel del i Göteborg som jag eventuellt tänker söka. Är dock lite orolig för att jag faktiskt ska få ett. Fördelen med att bo i Smedjebacken nu är ju att jag får bli fotad av Håkan, vilket är jätteroligt. Jag har bara varit på en fotosession, men jag känner mig redan som en ny människa. Jag ser allting på ett helt annat sätt och det är fantastiskt. Sen får jag träffa alla gamla vänner igen. Har fått tillbaka kontakten med några gamla killkompisar, vilket är jättekul. Ska eventuellt träffa en av dem nu nästa vecka (-91:an som jag skrev om i min andra blogg).

En sak som jag också saknar är innebandylaget, Nybro IBK. Jag har spelat för tre olika klubbar och Nybro var den enda klubben som jag faktiskt har trivits i och kunnat prestera någorlunda. Det kändes jättebra att få spela med dem eftersom de tog mig för den jag var. Jag hade väl inga vänner och så i laget, men det var ingen som var otrevlig mot mig till skillnad från de andra klubbarna jag spelat i. Jag kände mig välkommen för en gångs skull och alla verkade glada över att se mig på träningarna. Är glad att Kinnander såg min potential eftersom jag vet att jag kan så otroligt mycket bättre. Ingen har någonsin gett mig en chans tidigare och jag vill tacka honom för att han gav mig en. Det kommer jag alltid att uppskatta.



Anonym

Sök jobb i Nybrå då, oh flytta tillbaka



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?