Axelproblem
Publicerat den

För lite mer än 2 år sedan skadade jag en axel då R blev arg, lyfte upp mig i fötterna och kastade mig på golvet. Han kastade mig rakt ner i en fåtölj som jag ramlade ur. När jag skulle ta i golvet med händerna hamnade jag snett vilket ledde till att jag skadade både högra långfingret (som nu är lite snett) och min högra axel.

Jag hade endast ont i fingret efter händelsen, men fick inga problem med axeln. Den senaste tiden har jag dock märkt av den och har inte kunnat göra vissa saker. Jag kan t.ex. inte göra armhävningar längre, inte ligga på den för länge och det gör ont när jag sitter med händerna i kors. Jag har ont från bh-bandet och ner på halva armen.

När jag ändå var till vårdcentralen igår passade jag på att få den undersökt. Min läkare tror att en sena ligger i kläm pga. fallet. Att den har hamnat mellan nyckelbenet (som sträcker sig ända ut till axeln) och något annat ben - minns inte riktigt vilket.

Eftersom läkaren tyckte att jag skulle försöka leva som vanligt struntade jag i att fråga efter ett sjukintyg till rättegången. Om det blev värre skulle jag dock höra av mig igen.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?