Varför blir jag aldrig av med dig?
Publicerat den

Efter att jag pratade med Björn förra gången trodde jag att jag skulle bli av med honom en gång för alla, men jag hade som vanligt fel.

Igår när jag gick och hämtade posten hade jag fått en räkning från Telia.... igen! Denna gång var det en räkning på Spotify Premium som jag INTE har beställt. Räkningen stod i mitt namn, men perioden var 21/12-09 - 4/5-10. Abonnemanget gick över på Björn 16/12-09, så varför räkningen kom till mig och stod i mitt namn fattar jag inte.

Jag blev så jävla förbannad att jag ringde upp Telia och frågade varför den kommit till mig när abonnemanget gick över på honom innan tjänsten beställdes. Han hade nämligen väntat med att beställa Premium tills han fått besked om att allt från Telia nu stod i hans namn.

Killen på kundtjänst kunde inte hjälpa mig så mycket, utan han tyckte att jag skulle reklamera vilket han kan ge sig fan på att jag tänker göra! Abonnemanget har ju gått över på honom för över två månader sen och ändå får jag räkningar hem från dem som står i mitt namn.

Eftersom  räkningen faktiskt stod i mitt namn och jag inte beställt tjänsten kommer de att stänga av hans Premium, vilket jag tycker är helt rätt. Vill han att de låser upp det får han ringa och prata med dem själv. Jag löser det inte åt honom. Om de nu stänger av tjänsten och han vägrar betala för räkningen kan han ge sig FAN på att han ligger JÄVLIGT risigt till. Då skulle han bara veta vad som väntar.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?