Sömnlöst.... igen!
Publicerat den

Inatt trodde jag seriöst att jag skulle få sova. Jag var duktig som gick och lade mig en timme tidigare än vad jag brukar och tvingade mig själv att läsa ännu ett kapitel ur Magdalena Graafs bok: Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Eftersom det här med misshandeln har varit ett jobbigt ämne har jag inte vågat läsa den förrän nu.

Just nu är boken ganska ointressant (men det är alla böcker i början), men jag kan nog ha nytta av hennes ord när det blir rättegång osv. Jag hoppas att hon har lite tips som jag kan använda mig av när det väl blir dags. Tar emot all "hjälp" jag kan få.

När jag släckte lampan och tittade på klockan blev jag förvånad då jag såg att den bara var 01. Annars brukar jag lägga mig runt kl.02 eller t.o.m senare, så det kändes lite ovant. Eftersom jag inte var så trött egentligen så hade jag såklart svårt för att sova (idag igen!).

Jag har funderat över det ett tag nu också: varje gång jag har något eller någon att tänka på får jag alltid svårt att sova. Jag har alltid varit en sån som inte kan koppla bort mina tankar, utan ligger och tänker för fulla muggar. Önskar att jag kunde lära mig hur man slappnar av så jag faktiskt kan få sova även om det är mycket i huvudet.

Jag hoppas att jag får sova lite grann nu framöver eftersom jag (som det ser ut nu) kommer ha ett fullspäckat schema vecka 8. Kommer att hända en hel del, så jag kan behöva vara utvilad då om jag ska orka med allt. Jag får försöka att hitta på någonting om dagarna som gör att jag blir extra trött. Har sovit bra de gånger jag varit ute och gått, men har ju som sagt valt att avstå från det nu när jag har ont i halsen. Jag tror att jag eventuellt ska styrketräna lite lätt senare i eftermiddag så att jag får "röra" lite på mig. Tycker det är jobbigt när man inte kan träna, sova osv



sara

Hur går det med killen som du kalladeN, du har itne skrivit så mkt om honom



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?