Underbara älskade ♥
Publicerat den

De senaste dagarna har varit fantastiska och helt underbara. Jag har riktigt svävat på rosa moln och ibland har allt känts som en dröm: för bra för att vara sant. Ett tag höll jag seriöst på att be någon att nypa mig så jag faktiskt skulle inse att detta är verklighet.

Som så många vet kom Dennis hit i onsdags. Det var tänkt att han skulle ha kommit kl.19:40, men han kom inte förrän kl.20:10. Jag var inte särskilt nervös under dagen, men när jag väl satt i bilen ute vid OKQ8 och väntade på honom kom nervositeten! Jag satt hela tiden och kollade upp mot rondellen och så fort det kom ett stort fordon som t.ex. en lastbil knöt det sig i magen då jag trodde att det var bussen. När bussen väl kom blev jag så nervös att jag sa till mamma:"Nej, nu skiter vi i det här och åker hem". Sen klev jag ur bilen.

När bussen svängde in vid macken ställde jag mig en bit ifrån då jag var osäker på om vi skulle känna igen varandra. Jag såg dock direkt vem han var när han klev av och gick då fram till honom. Han hade tidigare lovat mig en kram, vilket jag också fick. Det var en av de mysigaste kramarna jag någonsin har fått.

Det första jag lade märke till hos Dennis var hans ögon. De är otroligt fina och man riktigt drunknar i dem. Jag kan inte ens sätta fingret på vad han har för ögonfärg. Sen fullkomligt älskar jag hans röst. Han har även ett otroligt vackert skratt. Man blir riktigt varm inombords.

Eftersom klockan var ganska mycket när han kom hann vi inte mer än hem och lämna hans saker så var jag tvungen att byta om för att gå till sporthallen. Jag hade nämligen innebandyträning och var tvungen att gå eftersom Ida jobbade. Jag kom några minuter senare, men det gjorde ingenting eftersom spelarna värmde upp den första kvarten. Träningen gick otroligt bra och Dennis tyckte att jag var väldigt duktig och kunde fokusera väldigt bra, vilket jag håller med honom om. Jag var fast besluten om att inte göra bort mig när han satt på läktaren, vilket jag inte heller gjorde. Det gick så bra att jag inte fick byta när jag var trött. När det bara är en målvakt på våra träningar brukar en herrmålvakt få vara med som utfyllnad och Stefan ville inte byta av mig eftersom det gick så bra. *tack tack*

Efter träningen gick vi hem. Jag duschade och gjorde mig i ordning så att jag inte skulle vara ofräsch osv. Sen gick vi in i köket och gjorde oss någonting att äta. Dennis ville ha macka och jag ställde mig vid spisen för att koka mannagrynsgröt då jag gått hungrig i flera timmar. Han gjorde i ordning sina mackor och ställde sig sedan bakom spisen och höll om mig. Jag tyckte att det var jättegulligt av honom då jag trodde att han skulle äta sina mackor, men han ville vänta tills jag var klar med min gröt.

Vi satte oss sedan i vardagsrummet och åt vår "mat" för att sedan titta på lite tv. Strax efter att vi ätit upp kysstes vi för första gången. Det kändes riktigt bra. Vi lade oss ganska tidigt första natten då Dennis är van att lägga sig runt midnatt pga. skolan och jag var lite sliten efter träningen, så det passade perfekt.

Eftersom det inte finns någonting att göra i den här förbannade hålan slappade vi hela torsdagen. Dennis och jag spelade lite Colin McRae tills Elias kom hem från skolan. Sen spelade vi alla tre och efter en stund
spelade Elias och Dennis lite Rock Band. Jag blev frågad om jag ville vara med och sjunga, vilket jag absolut inte ville. Jag föredrar SingStar framför Rock Band eftersom det är mer blandat och inte bara rock. Passade på att ta lite kort på dem medan de spelade. Dennis såg väldigt koncentrerad ut och Elias hade en jätterolig min.

I fredags gick vi upp ganska sent om jag inte minns fel. Det var bestämt att vi skulle upp till Ludvika för att bowla och ta en fika med Madde och hennes nya pojkvän Andreas. Vi gjorde oss i ordning efter frukosten och stack till Ludvika vid 16-tiden. Vi mötte Madde och Andreas på stan och gick sedan till Systemet då de skulle handla dricka. Vi stod bakom dem i kön, men när de började rulla upp flaskorna på bandet gick vi och satte oss på bänken för att vänta. Hade vi inte gjort det hade vakterna som stod bakom frågat om våra leg. Eftersom Dennis inte är tillräckligt gammal för att dricka är jag glad över att vi valde att kliva ur kön, annars hade det kunnat sluta illa.

Efter Systemet gick vi till sporthallen för att bowla. När vi kom till dörren satt där en lapp där det stod att det var stängt (till dagen efter) pga. nyrenovering. Vi gick därför till McDonalds och tog en varsin glass. Jag visste inte riktigt vad jag ville ha, så jag tog samma som Dennis: McFlurry Lion Deluxe. Det var jättegott! Ni som ätit chokladen Lion vet då vad det var för smak på glassen :) Tänkte att jag skulle unna mig en till sån på onsdag när jag ska klippa mig.

                          

Eftersom det inte blev någon bowling åkte vi buss hem. Bussen gick förbi vårat hus, men eftersom vi bestämt oss för att hyra film klev vi av uppe på byn istället. Vi hyrde Snuten i varuhuset och köpte lite morötter, grissini och dip. Dennis äter inte morötter, så jag fick ha dem för mig själv. Hihi! :) Filmen var jättebra och det var väldigt mysigt att bara få ligga i hans famn under tiden. Vi gottade oss även med varsin taco.

Resten av helgen har det inte hänt sådär jättemycket. Igår var vi och tittade på innebandy i Bergahallen. Det var Harnäs IF's herrar som spelade mot serieledande Romme. De förlorade tyvärr med 6-4, men leder man serien ska man inte förlora tycker jag. Harnäs spelade hyfsat bra ändå trots förlusten.

Efter matchen var det tänkt att vi skulle göra ett nytt försök att bowla, men för att vara på den säkra sidan valde jag att ringa till sporthallen för att se om det fanns någon ledig bana, vilket det tyvärr inte gjorde. Då blev jag lite sur eftersom jag ville att vi skulle göra någonting kul medan han var här. Det kanske inte är så kul att bara titta på film, spela tv-spel, titta på innebandy och gå på stan. Dennis sa iaf att jag inte behövde tänka så, utan att han faktiskt har haft roligt under tiden han varit här. Han har ju faktiskt haft sportlov och då ska man bara ta det lugnt och samla krafterna vilket han nu har fått göra.

Senare på dagen var det dags för mat och det var Dennis och jag som stod för den. Vi lagade potatisgratäng och fläskfilé. Jag var rädd för att det skulle smaka konstigt, men det var riktigt gott. Vi var duktiga på att laga mat, tycker jag. Dennis sa att JAG var duktig på att laga, men vi hjälptes faktiskt åt och vi ska båda ha credit för det.

                            

Jag har lovat att planera bättre tills han kommer nästa gång så att vi faktiskt har lite grann att göra :) Får se om det kanske blir att jag bokar både bowling och bio till nästa gång. Vem vet? Vi har ännu inte bestämt när vi ska ses igen. Mamma föreslog påsklovet, men jag har ingen lust att vänta så länge med tanke på att det nästan är 2 månader dit. Dennis skulle prata med sina föräldrar så får vi se när det  blir :)

Tiden som Dennis har varit här har varit fantastisk. Även om vi inte har gjort sådär jättemycket har jag haft det otroligt roligt och mysigt. Det var som Dennis sa tidigare idag. Det känns inte som att vi träffades för första gången, utan det känns snarare som att vi känt varandra jättelänge. Det känns jättehäftigt!

Sen det här med att det faktiskt skiljer 3 år mellan oss (han är -93:a) märks inte. Det är som jag säger till alla andra: Det är inte åldern som har betydelse, utan det är kärleken. Han är en underbar människa och jag tror att vi kommer att hitta på mycket roligt tillsammans.

Tack Dennis, för en underbar vecka. ♥

                            

Louise ♥ Dennis
24/2-10




tina

så gulligt :)



URL: http://lipsticklife.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?