Snart är du här ♥
Publicerat den

                               


Imorgon är dagen vi alla har gått och väntat på: Dennis kommer!

Om mindre än 24 timmar står jag och väntar på honom ute vid OKQ8. Jag är ännu inte nervös, utan jag är för tillfället väldigt lugn. Jag kommer dock att vara riktigt nervös när jag ser att bussen är på ingång och han kliver av. Är ganska säker på att det kommer att knyta sig i magen, men jag tror och hoppas på att det kommer att gå bra. Han har ju lovat mig en stor och mysig kram, så :)

Jag pratade tidigare om att stå över innebandyträningen eftersom han kommer strax innan den börjar, men jag kommer att gå ändå. Ida ska nämligen jobba och står jag över så blir laget utan målvakt, vilket kanske inte är så bra. Jag har därför inget annat val än att träna. Dennis och jag har diskuterat detta och han tyckte såklart att jag skulle träna eftersom han vet att jag innerst inne vill. Han verkade inte ha någonting emot att titta, så det blir nog bra. Det handlar ju bara om 1 ½ timme.

Eftersom jag vill att han ska trivas under sin vistelse här har jag idag städat huset. Ingen storstädning, men iaf så att det är rent och fräscht i varje rum. När man öppnar dörren ner till källaren och ska gå ner på mitt rum känner man direkt att jag har bytt sängkläder. Det lyktar ändå upp på övervåningen xD Så rent är det iaf.

Jag sitter nu och funderar över vad vi ska göra på torsdag. De andra dagarna har vi iaf en aktivitet, men vi har inte planerat in någonting på torsdagen. Kan höra med mamma om hon har pengar så att vi kan åka in till Ludvika och gå på stan lite grann. Kika på lite grejer tills jag ska flytta kanske. Finns en butik i stan jag skulle vilja gå in på, men har aldrig haft tid.

Det ska iaf bli väldigt spännande och jag riktigt längtar tills jag står där och får se honom för första gången. Pirrigt, men gud vad det ska bli roligt. ♥




Anonym

tyckte du skrev förut att dennis var din gamla bästa kompis? har du aldrig sett din bästa kompis?fattar ingenting?



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?