Schemaläggning v.8
Publicerat den

Som Ni vet kommer Dennis hit nästa vecka och jag håller nu på att planera lite vad vi kan göra.

Jag har valt att ställa in innebandyträningen eftersom han kommer bara några minuter innan den börjar. Vem vill inleda en träff med att kolla på innebandy? Därför tänkte jag strunta i onsdagsträningen nästa vecka. Kan vara skönt för honom att bara få ta det lugnt efter 2h och 45min på en buss (+ tiden det tar för honom att åka in till Stockholm).

Det enda som är inplanerat just nu är att vi ska gå och bowla med Madde och Andreas på fredag. Han kommer från Göteborg för att hälsa på henne, så hon tyckte att vi först kunde bowla för att sedan gå hem till henne och fika lite. Jag tycker att det låter jättebra och Dennis verkade vara med på noterna.

Sen tänkte jag att vi skulle kolla på lite innebandy på lördag så han får se mig i mitt rätta element. Jag ska visserligen inte spela, men är väldigt koncentrerad osv. även när jag sitter på läktaren. Matchen är på lördag kl.10, så det blir att kliva upp väldigt tidigt.

Utöver det har jag ingen aning om vad vi ska göra. Jag har frågat mamma om vi kunde åka upp till Borlänge eftersom hon ändå ska storhandla (som jag fattat det). Hon tyckte dock att det var onödigt att åka dit och gå på Kupolen när man ändå inte har några pengar till annat än mat. Man kan väl gå runt och kolla lite istället för att sitta hemma? Bara komma ut lite.

Någon som har något förslag på vad vi kan hitta på?





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?