Osynligt viktras
Publicerat den

Som några av er vet har jag ganska dåligt tålamod och igår kände jag att jag inte kunde hålla mig från att kolla min vikt. När jag ställde mig på vågen tog jag förgivet att jag skulle ha gått upp 2-3kg eftersom jag knappt har tränat på en månad pga. stygnen och att jag haft ont i halsen.

Jag har varit ganska onyttig och slarvat med maten den senaste tiden, så jag blev väldigt chockad när jag fick se att jag vägde 52.9kg. Tittar man på mig tycker jag inte att det syns ett dugg, utan jag ser fortfarande ut som "hej kom och hjälp mig". Undrar vad jag kommer att väga när jag faktiskt är nöjd med min kropp. Jag vågar nog inte riktigt tänka på det. Iofs så vill jag först gå ner lite mer i vikt för att sedan bygga muskler. Som Ni vet så väger ju muskler mer än fett, så jag kommer nog att ligga på denna vikt ändå när jag är "klar".

Vi får se hur lång tid det tar innan jag har den kroppen. Det första som ska hända nu är att jag blir frisk. Har haft ont i halsen i en vecka och de senaste två nätterna tror jag att jag har haft feber. Jag blev även täpt i näsan inatt, vilket inte var så kul. Vem vill sova med öppen mun vid halsont, liksom?

Nej, så när jag blivit frisk tänkte jag återgå till träningen där jag var innan mitt lilla "uppehåll". Frågan är bara:"Hur fan har jag lyckats gå ner så mycket i vikt?".






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?