Nu har jag fått nog!
Publicerat den

Som många läst tidigare så har Björn varit på mig och tjatat en hel del om pengar och han har även gjort det den senaste tiden.

I början var det ju sagt att jag skulle hjälpa honom med hyran då han inte skulle få några pengar alls från CSN. Jag gick med på det då jag bara ville vara snäll, men efter ett tag insåg jag:"Varför ska JAG hjälpa honom med hyran när det var HAN som kastade ut MIG?". 

Han fick såklart inga pengar och när det sen kom en telefonräkning i mitt namn på 2274kr tyckte han att jag skulle betala den (abonnemanget hade inte gått över på honom än). Vi kom överens om att betala halva var, men nu har jag sagt åt honom att han inte får ett öre. Varför ska jag behöva betala någonting som jag inte ens förbrukat?

De få samtal jag ringde kostade ingenting då det var till fasta nät. Han har ringt 54 timmar till mobil och det vägrar jag betala. Speciellt nu när jag inte längre bor där och nu när han faktiskt har flyttat ihop med sin flickvän. Då kan fan hon betala dem pengarna!

Han fick 13 000-16 000 kr i januari av CSN och kan inte ens betala en telefonräkning på 2274kr. Vad fan gör han med pengarna? Använder dem som toapapper?

Några pengar får han inte av mig iaf då jag inte ska behöva betala någonting nu när jag flyttat ut. Det är fan TRE MÅNADER sen han kastade ut mig och han försöker ändå mjölka mig på pengar. Han säger att han har en lösning på hur vi kan fixa det här, men då måste jag ringa annars får jag betala hela summan. Det kan han stoppa upp i arslet! Det spelar ingen roll vad han säger. INGEN får pengar av mig.

Björn, du kan DRA ÅT HELVETE för jag vägrar bli behandlad som skit. Du går och ljuger mig rätt upp i ansiktet och så förväntar du dig att få min hjälp. Du är fan inte klok.



Carro - Bebis i magen <3

Hahha, men vilket pucko!! Hur fan tänker männskan?



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


karro

Stå på dig!



URL: http://dymn.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?