Krogen med Sara
Publicerat den



Som Ni vet var det igår bestämt att jag och Sara skulle ut på krogen med Jenny och Anna för att fira våra födelsedagar i efterskott.

När dagen började var jag inte ett dugg peppad utan hade nästan lite ångest då jag vet att jag aldrig får till kläder och smink när jag ska ut. Jenny fick idag sminka mig, men jag blev inte nöjd. Det var inget fel på sminkningen, men jag tyckte att jag såg allmänt äcklig ut hela jag. Jag fick även låna kläder av henne, vilket kändes dumt. Tycker inte om att låna kläder av andra då jag känner mig som mest bekväm i det som är mitt eget. Jag gjorde så gott jag kunde för att slappna av och försöka ha kul iaf :)

Efter att ha sett kort på hur man såg ut under kvällen har jag nu bestämt mig för att det ska beställas tid för klippning och blekning. Sara och jag var sugna på att gå ut snart igen, men jag vägrar gå ut innan jag fixat håret och fått hem mina kläder från Tradera.

Sen ångrar jag nästan att jag hade smink på mig överhuvudtaget. Det hade nästan varit snyggare om jag gått som jag var.  Eller vad tycker ni?

Eftersom Cissie var så söt och skrev upp mig +1 på gästlistan fick vi såklart gå in gratis. (Tack Cissie ♥). När vi kom dit var det i princip inte en enda kotte där, men vi gick ut på dansgolvet direkt. Vi shakeade ass hela kvällen och det var väldigt kul. Jag dansade så mycket att jag fick ont i knäna, men det var det värt eftersom vi faktiskt hade kul. Det kom lite mer folk efter kanske 40min-1timme och jävlar vad varmt det blev i lokalen. Sen var jag lite elak under kvällen, men det bjuder jag på xD


Träffade även på gamla vänner , vilket var jättekul eftersom man inte sett dem
sen högstadiet. Kändes väldigt bra att få prata av sig lite och sen ha lite kul. Var mycket folk man kände igen. Väldigt roligt :)

Blev att tänka på det också. Alla säger att jag blivit så smal och det syns på bilden ovan.Hihi! Nu blev man motiverad till att gå ner mer. Har ca 5-10kg kvar som jag vill gå ner. Vilket BMI jag kommer att ha då vill jag inte gå in på eftersom jag då kommer att få skäll av mina läsare, så jag håller tyst.

Tack för en härlig kväll, gumman ♥ Det här måste vi göra om snart.

Ps. Jag har haft social fobi, men lärt mig att träna bort den så du som kommenterade och frågade om jag inte hade social fobi har tydligen inte läst min blogg särskilt länge.



Sara

Du frågade ju om du fick låna kläder av någon av oss,

Du kunde ju ha tagit med något mer hemifrån om du visste att du skulle känna dig osäker i det. :/

och du passar både utan och med smink så det spelade egentligen inte så stor roll =)

jag däremot måste nästan ha smink om jag ska ha någon chans överhuvudtaget xD, Du fick dessutom fler ragg än mig, så ful kan du definitivt inte vara !

Men det var som sagt en helt roligt kväll iaf :)

Som vi absolut ska göra om :)



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?