Kråka i halsen
Publicerat den

Då var det min tur att få halsont och skit da. Det är inte ofta jag "blir dålig" eller ens riktigt sjuk. Sist jag var sjuk (hade halsfluss m.m.) var i mars/april förra året, så lite halsont tror jag att jag ska klara av. Det började igår och jag trodde att det skulle försvinna, men tji fick jag! Det är lite jobbigt att svälja, men annars är det lugnt. Ingenting jag dör av, liksom.

Eftersom halsen har blivit värre får jag stryka mitt schema för dagen. Det var tänkt att jag skulle ta mig en långpromenad (slingan tar 65 min), styrketräna och gå på innebandyträningen ikväll. Innebandyn går jag alltid på oavsett hur "sjuk" jag är, men det andra struntar jag i för säkerhets skull.

Just nu sitter jag och funderar över vad jag ska hitta på annars idag. Jag blev väckt av Holly strax efter kl.8 då hon var uttråkad och drog i gallret som hon alltid brukar göra när hon är rastlös. Jag tog därför upp henne en stund och lät henne springa runt i min säng medan jag försökte vakna till lite grann. Ett tag satt hon vid mitt huvud och jag upptäckte då att hon tuggade på något och när jag väl fattade vad hon tuggade på drog jag undan håret direkt! xD Nog för att jag ska klippa mig snart, men jag går hellre till en frisör istället för att låta min kanin tugga håret av mig. Nu sitter hon i sin bur igen och lyssnar på lite radio. Hon är en som måste ha ljud runomkring sig annars får hon tråkigt, så hon får lyssna på morgonens radio.

Det känns konstigt och ovant att vara uppe såhär tidigt, men det är nog bara bra om jag får träna lite grann eftersom jag ska tillbaka till skolan i höst. Kan vara bra om jag vänder på dygnet lite grann så att jag faktiskt orkar med skolan istället för att dö när man är där.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?