Kommit igång
Publicerat den

Jag har tidigare pratat om att jag vill gå ner i vikt och att jag ska skärpa mig med träningen nu när stygnen är ute. Eftersom stygnen åkte ur i tisdag har jag nu börjat träna och det känns toppen. I förrgår hade jag innebandyträning och det kändes otroligt bra då jag saknat träningen något enormt!

Jag har nu återgått till styrketräningen och innebandyn. Jag har även börjat med långpromenader. Slingan jag går tar 65 minuter. Jag gick den i onsdags (som jag skrev om, om jag inte minns fel) och idag. När jag har gått snabbt har det gjort ont i högra knät, men det har känts lite bättre när man dragit ner på tempot lite grann. Så kommer det vara nu när jag börjar skolan också; gör det ont drar man bara ner på tempot lite grann eller gör någonting annat som knäna inte klagar över.

För att få en större överblick över min hälsa har jag nu börjat med mat- och träningsdagbok. Jag förde det när jag gick på innebandygymnasiet och det fungerade jättebra. Då har man mer koll på hur man rör sig i förhållande till man äter, vilket är jättebra. Jag har ätit lite onyttigt nu i början, men det minskar för varje dag och jag är väldigt stolt över mig själv som tar tag i det här en gång för alla.

Om turen är med mig kommer jag att ha lite snyggare kropp till sommaren iaf så man vågar visa sig i bikini :) Det målet har jag haft väldigt länge nu då jag alltid badat i shorts och bh pga. att jag skämts för mycket över min kropp för att kunna visa mig i bikini. Så i sommar åker badkläder på och INGET ANNAT! :D




Carro - Bebis i magen ♥

Du har ju vågat visa dig UTAN kläder på plåtningar.

Så då ska du väl kunna visa dig i BARA bikini till sommaren också?



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?