God morgon folket!
Publicerat den

De senaste dagarna har det hänt en hel del som gjort att jag idag mår toppen! Sitter och poppar musik medan jag dricker lite Naturdiet shake med chokladsmak (smakar precis som chokladglass). Kände mig inte hungrig när jag klev upp, men tänkte att jag måste få i mig lite grann iaf eftersom jag ska ut på en långpromenad om någon timme, så det fick bli min shake som jag köpte för några dagar sen.

Nu kanske folk undrar varför jag är så glad och det beror på tre saker:

1. Krogrundan med Sara
Trots att jag skrev att jag kände mig lite obekväm i kläderna osv. så hade jag otroligt roligt och det kändes jättebra att jag kunde vara ute bland folk utan att drabbas av ångest eller liknande. Jag har ju haft social fobi tidigare, men jag kände inte av den alls under kvällen. Jag tyckte att jag såg ut som fan, men jag orkade inte bry mig. Vi var ju där för att ha kul och inget annat. Kändes jättebra att jag äntligen kommit över min rädsla och kan gå ut för att ha roligt. Har verkligen längtat efter det.

2. Klänningen har kommit
Förra veckan vann jag en budgivning på Tradera. En svart/grå klänning från H&M. Det var tänkt att jag skulle ha den på krogen i lördags, men jag hann inte få den utan den damp ner i brevlådan idag. Jag blev överlycklig när jag såg att den kommit och provade den direkt. Jävlar vad fin den var! Den satt otroligt bra på mig och jag kände mig vacker och kvinnlig för ovanlighetens skull. Folk som läst min blogg tidigare vet ju att jag inte är nöjd med mig själv, men i den där klänningen. WOW alltså!

3. Överraskning
Igår kvåll skickade min kompis Dennis en jättegullig sak till mig. Det var länge sedan jag fick det av någon, så jag tyckte att det var jätteroligt att få det. Speciellt när det var från honom. Jag bara skrattade eftersom jag tyckte att det var så kul. Inte ofta man blir överraskad. Tycker det är lika roligt varje gång! :D Lite info om överraskningen kommer senare.


Det har hänt lite mer grejer, men det tar typ hundra år om jag ska rabbla upp det så jag får ta det någon annan gång. Jag är iaf på väldigt bra humör idag och känner mig som jag gjort hela året - som en ny människa. Det känns fantastiskt och jag är så peppad inför det här året eftersom det kommer att hända så mycket roliga saker. Ser verkligen fram emot att få ordning på livet nu och återgå där man slutade - innan all skit dök upp.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?