Funderingar angående flytt
Publicerat den

Om lite mer än 1 månad får jag intagningsbeskedet för gymnasiet och kan då äntligen börja planera för flytten. Jag har funderat lite grann över hur jag ska lösa det här med möbler och har nu kommit fram till att jag måste pendla i 2 månader och spara under tiden för att ha råd med allt. Då kommer jag ändå bara att köpa det allra nödvändigaste. Flyttar jag direkt så kommer jag aldrig att ha råd med någonting, så det är såhär det får bli :)

Jag kommer nog att ta mamma och pappas soffa till en början och när jag väl har sparat ihop pengar till en bättre tänkte jag köpa en antingen på Ikea eller om man hittar någon i bra skick på Blocket. Jag vill gärna ha någonting nytt, men är inte alltför kräsen utan får ta det som finns.

Hur jag gör i början vet jag dock inte. Jag får ju busskort av skolan, men om jag får det första dagen är tveksamt. Jag gick det förra gången, men det är inte säkert att jag får det nu. Därför måste jag planera in om jag ska köpa ett kombi-kort eller inte. Det är väl det jag är mest orolig över.

Eftersom jag nu bestämt mig för att pendla i början flyttar jag inte in i början av augusti som det var sagt, utan det blir nog i början på oktober beroende på när jag får mina bidrag. Det känns bra att man bestämt sig iaf. Nu vill jag bara börja planera :)




Sara

Jaso?

Får jag inte flytta ihop med dig nu pga det jag sagt eller? Allt handlar om oro. Och vill ditt bästa..

Men ok visst om du vill bo själv så ska jag inte tvinga dig till något annat..



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?