Förklaring mottagen
Publicerat den

Tidigare så berättade jag att Niklas betett sig konstigt och att det gjort mig lite orolig och deppig. Idag har vi pratat lite grann och jag har nu fått veta anledningen till varför han har varit passiv.

Han känner att det har gått lite fort fram och det kan jag nog hålla med om till viss del. Första träffen var planerad och det kändes otroligt bra för oss båda. Andra träffen bestämdes på bara någon timmes varsel och då kändes allting så fel (även om jag såklart njöt varje sekund jag var där). Vi kanske skulle ha låtit det gå lite mer tid emellan gångerna. Första gången var som sagt fantastisk, men andra gången kändes det lite knasigt. Det kändes nästan som att vi träffades den gången bara för att jag frågade om han var intresserad av att fortsätta träffa mig och jag antar att det var där det gick snett.

Jag fick även veta att han blivit lite rädd av allt fint jag skrivit om honom på Bilddagboken och här. Ingen har någonsin sagt eller skrivit så fina saker om honom, så det känns lite konstigt. Jag har då förklarat för honom att jag är en som tycker om att beskriva och visa mina känslor. Jag tycker att det är mysigt och roligt att visa uppskattning eftersom ingen har gjort det för/mot mig.

Nu när läget är som det är har jag sagt att han får den tid han behöver eftersom jag tycker att det är värt att vänta på honom. Tycker så otroligt mycket om honom och tänker själv vara ganska passiv den närmsta tiden då jag inte vill att han känner sig pressad. Jag har själv varit i hans situation, så jag vet hur jobbigt han har det just nu.

För de som inte minns fick jag panik när jag träffade Björn då det var så ovant att träffa någon som faktiskt var snäll mot en för en gångs skull. Så jag tror att Niklas har drabbats av samma tankar som jag gjorde då.

Vi vill båda vara mer än vänner, men just nu fokuserar vi på att han ska få tid till att fundera ut vad han känner. Skulle det sen inte fungera mellan oss vill han vara vän med mig och jag har sagt att jag hellre har honom som vän än att inte ha honom i mitt liv alls. Så nu är det bara att ge det lite tid så får vi se vart det slutar. ♥






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?