Besök under sportlovsveckan
Publicerat den

I föregående inlägg skrev jag att jag troligtvis skulle få besök vecka 8, men nu är det bestämt. Eftersom denna kille faktiskt är några år yngre än mig var han såklart tvungen att få tillstånd av sina föräldrar eftersom han fortfarande bor hemma, vilket det nu verkar som att han har fått. Kan de släppa iväg honom på konserter över typ hela Sverige så borde han ju få åka hit liksom.

Han hade tänkt att han skulle boka tågbiljetter i helgen, men jag rekommenderade att han skulle åka med Säfflebussen istället eftersom det både är smidigare och billigare. Då slipper han byta och han tjänar ca 300kr på att åka buss, så han skulle boka bussbiljett istället.

Vilka dagar han kommer att vara här är inte bestämt än. Eftersom mamma inte får lön förrän den 25:e tyckte hon att det skulle passa om han kom då. Jag vill ju gärna att han ska få se mig träna, så jag hade isåfall velat att han kom på onsdag kväll och stannade till söndag (eftersom jag planerat in en grej på lördag). Jag har ingen aning om vad hans föräldrar tycker eller vad han själv tycker. Han har bara sagt att han stannar så länge han får och jag vill ha honom här så länge det går. :)

Har som sagt planerat lite grejer som vi ska göra under tiden han är här. Tänker dock inte ta upp det nu då jag inte vet om han läser min blogg eller inte. Vill ju att det ska bli en liten överraskning istället för att han ska gå och veta. Då är det ju inget roligt xD

Jag hinner dock inte klippa mig och bleka håret innan ------ kommer, utan han får se det när jag åker ner till honom (förutsatt att det känns bra när han varit här, vilket jag hoppas på). Får hoppas att han tycker om mig trots att jag kommer se ut som fan när han är här.

Det ska iaf bli väldigt roligt och jag ser verkligen fram emot det. Ge mig vecka 8 nu!






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?