Svar från Niklas + mer
Publicerat den


Inatt fick jag sova, vilket jag inte hade räknat med då jag legat vaken två nätter i rad. Det kändes väldigt bra och jag är därför på väldigt bra humör.

När jag satt och skrev dagbok igår fick jag sms av Niklas där han skrev att han har tänkt lite nu och att han inte är redo att inleda ett förhållande. Det är inte det att han inte gillar mig, men han känner att det inte skulle fungera för honom att ha ett förhållande just nu. Han tycker att vi ska kunna prata med varandra och träffas iaf. Jag kommer dock inte att träffa honom som mer än vän.

Ska jag vara ärlig så är jag ganska glad över beskedet. Det är absolut inget fel på Niklas eller så, utan jag tyckte såklart om honom som Ni säkert läste tidigare. Jag var ju väldigt upprörd och nere över att han ignorerade mig och inte visste vad han ville. Det resulterade i att jag gick till min bästa killkompis för att prata ut. Med tiden började jag inse att jag faktiskt hade känslor för honom och fick då veta att han kände precis likadant för mig, men att han inte vågade berätta någonting. Han blev därför väldigt glad när jag blottade mina känslor för honom eftersom han då fick veta att vi var på samma plan.

När jag hamnar i såna här situationer (syftar på den med Niklas) kan jag bli så förvirrad att jag stänger ute mina känslor, alltså att jag inte tillåter mig själv att känna någonting,  och det gjorde jag även denna gång. Eftersom läget var som det var försökte jag att lägga mina känslor åt sidan då jag "visste" att det skulle bli såhär. Det var bäst att inte fästa sig för mycket och då växte istället känslorna för min kompis fram. Av olika anledningar vill jag inte berätta vem det är, utan jag tänker låta det vara ett tag.

För den som undrar så: Nej, vi är inte tillsammans. Som det ser ut nu kommer han hit vecka 8 då han bor ett par timmar härifrån. Det är tänkt att vi ska bowla och fika lite grann med Sara och förhoppningsvis någon av hennes killkompisar (roligare om man är fler. Kanske inte så kul för Sara om jag och ------ är puttenuttiga mot varandra. Vill inte att hon ska känna sig utanför, så bättre att hon har med sig någon).

Så läget är såhär: Niklas och jag har bestämt oss för att bara vara vänner så får vi se hur det går med ------.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?