Vilken natt!
Publicerat den

För första natten på länge har jag sovit bra och Engla har inte sagt ett ljud. Hon jamade visserligen till en gång när väckarklockan ringde, men det var inget skrik. Jag öppnade då dörren så att de fick gå in och säga godmorgon. Inget spring! Gud, vad skönt. De gick lugnt in i sovrummet och hoppade upp i sängen för att gosa lite.

Inget skrik längre, utan nu pratar Engla bara som hon brukar göra. Tänk vad lite mat kan göra. Jag är glad att jag ställde fram mer och att mamma beställt automaterna åt dem. Detta kommer att bli toppen!

Sedan tänkte jag svara på Johannas kommentar: Jag förstår precis vad du menar och det var det som fick mig att tänka. Det ska vara lika för alla oavsett om det handlar om människor eller djur. Mina första katter hade fri tillgång under hela tiden jag hade dem, så varför skulle dessa inte få det? 100kr/mån för mat är ingenting. Det äter typ Dennis och jag för på två dagar.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?