Uttråkad till tusen
Publicerat den

Dagarna går och snart börjar vårterminen. Ska jag vara ärlig så ser jag fram emot att få komma tillbaka till skolan då jag blir uttråkad av att sitta hemma för länge. Det är klart att det kan vara skönt att få vara ledig någon gång ibland, men det blir tråkigt i längden om man inte har någonting att göra.

För tillfället känner jag ett behov av att göra någonting, så jag funderar på att hitta någonting som kan sysselsätta mig. Kanske lite pyssel i form av Scrapbooking. Det var länge sedan jag höll på med det nu. Senast gjorde jag ett album till Kim och denna gång tänkte jag göra ett album med bilder på mig och Dennis. Jag har även andra planer på vad jag kan ha för innehåll i mina album, men det får bli längre fram när sånt blir aktuellt.

För att kunna fortsätta med mina Scrapbooks måste jag köpa album, så jag tänkte att jag skulle se om det finns några billiga på Tradera. Annars får jag gå till Akademi Bokhandeln någon dag. Dennis och jag ska ändå ner på stan och köpa mer hårfärg till mig.

Under dagen har det inte hänt sådär jättemycket. Jag har setat vid den stationära datorn då Dennis Playstation 3 kom med posten idag. Tv:n har alltså varit upptagen hela dagen. Jag har då roat mig med att spela The Sims 3.

Jag har ett riktigt bloggsug, men jag vet inte vad jag ska skriva då det inte händer så mycket just nu.



jonna

skönt att höra. jo, men jag tror jag kan ha varit lite blind och bara sett det hur jag skulle ha gjort, utifrån mina egna förutsättningar och det är ju det man oftast gör, tyvärr. jo, här rullar det på. jobbar heltid på nordea i lindesberg nu, och busar med familjen så fort man kommer hem och på tal om helger, dom är över på 2 sek känns det som.. så dagarna går lite för fort, men allt är super :)



URL: http://jonnalaurila.blogspot.com




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?