Måndag morgon
Publicerat den

Min tredje tidiga morgon på raken nu. Denna gång känner jag mig dock utvilad och katterna har inte sagt ett ljud. De brukar få mat kl.07:10 och när jag slängde ett öga på klockan såg jag att den var 07:59, så jag klev upp och gav de mat. Strax efter det var det dags att gå upp och jag släppte då in de små liven i sovrummet. De sprang fram till Dennis så snabbt de bara kunde och skulle säga godmorgon. Inget lek, inget spring. Vilken morgon! Tänk om det kunde vara såhär varje gång.

Dagen är full av aktiviteter. Först bär det av till skolan för att ha mentorstid på 2h och efter det tänkte jag att jag skulle gå till Skopunkten och köpa mig ett par nya skor då de jag har nu är trasiga. Jag måste antingen klacka om de jag har eller köpa nya och då tycker jag att jag lika gärna kan köpa ett par nya som dessutom är fodrade. De jag har nu är svinkalla. Jag hittade ett par billiga skor på hemsidan igår, så jag tänkte att jag skulle gå till butiken och kolla om de har de i lager.

Efter Skopunkten blir det en sväng till Apoteket då jag måste ta ut receptet barnmorskan skrev ut till mig när jag var på ungdomsmottagningen för två månader sedan. Jag måste ha ut kartongen senast på onsdag, så då kan jag lika gärna fixa det idag när jag ändå är på stan.

När jag är klar på Apoteket går jag vidare till Myrorna för att leta efter gardinerna som jag så gärna vill ha. Jag hoppas verkligen att jag hittar dem, för de är så otroligt fina - på något sätt. Jag funderar även på om jag inte ska köpa några kökshanddukar med julmotiv. För tillfället har vi endast en och jag känner att jag vill ha fler. Jag ska försöka att inte få med mig för mycket hem, men jag ska iaf försöka hitta gardinerna. Ett måste!

Efter allt handlande blir det att åka hem och ta itu med lite skolarbete. Jag blev igår klar med en av mina uppgifter och tänkte att jag skulle bli klar med två till idag samt påbörja en. Jag har En uppgift som ska vara inlämnad på onsdag och fyra stycken som ska vara inlämnade v.51. Det handlar om fyra stycken idrottsuppgifter och en engelskauppgift. Engelskan är den som jag känner kommer att ta mest tid och energi då jag är väldigt petig med mitt språk, men idrottsuppgifterna ska inte vara några problem.

Jag tror inte att det kommer att hända sådär mycket mer idag utöver mina ärenden på stan och arbetet med mina uppgifter. Vi får se hur det ser ut.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?