Studiedag
Publicerat den

Denna vecka har jag varit ledig både måndag och idag. I måndags ställdes min enda lektion för dagen in och idag har vi studiedag, för tredje gången på kort tid. Det känns som att vi alltid har studiedagar, men nu känns det som att det var välbehövt som all annan vila. Jag känner att jag behöver få sova ut och bara ta det lugnt. Göra allting i min egen takt utan att någon stör eller stressar mig.

Under dagen har jag faktiskt inte gjort sådär jättemycket. Jag har i princip bara läst bloggar och försökt att mixtra med designer i Photoshop. Som Ni ser har jag ändrat design på bloggen för hundrade gången. Anledningen till att jag gjorde det nu var för att jag helt enkelt tyckte att den med all snö var för mycket. Det var för mycket detaljer, så nu tog jag en som var lugnare för ögonen och jag tycker att den blev helt okej. Jag är varken nöjd eller missnöjd.

Jag hade en annan design som jag funderade på att byta till, men bilderna i den hade för konstiga kanter (bifogar bild nedan) så jag valde denna istället och vi får se hur länge den stannar. Den är beräknad att få stanna tills nyår iaf.





J

Fin blogg du har :)

Jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak angående bloggdesign..? Hur gör man för att få sitt namn sådär fint i slutet av varje inlägg?



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?