Spishandduk
Publicerat den

Vunna objekt från Tradera har nu börjat att trilla innanför brevinkastet. Dagens objekt blev spishandduken som jag vann i tisdags. Den var mycket sötare IRL än på bild, precis som korgen, så nu pryder den spisen så fint. Jag får hoppas att katterna inte lyckas ha ned den. Jag trodde att det skulle vara en knapp på den, men det var endast kardborreband. Jag är dock lika nöjd för det.

Detta är objekt nummer tre. Hittills har jag varit nöjd med allting och hoppas att det kommer att fortsätta så. För tillfället väntar jag på 4st objekt, varav ett av dem inte är betalt. Det ena objektet är julsetet som jag visat tidigare och resten är julklappar. Har jag tur kommer de senare i veckan.

Det känns inte som att det är jul nästa fredag. Tiden går så otroligt fort. Dennis och jag har t.ex. varit tillsammans i 10 månader på självaste julafton, så det blir att fira mer än bara jul.



Louise mamma till Vilda & Theo

Hej där! Tack för länken, det var mycket fint. Dock skulle jag inte köpa något som man enkelt kan göra själv ;) Sen är jag oftast ute efter lite mer unika saker. Men tack ändå!! Ha de bra!



URL: http://livsglitter.blogspot.com




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?