Spärrad
Publicerat den

När jag imorse gick in på Mimers hemsida såg jag att det finns en ledig lägenhet gatan ovanför skolan, alltså mitt i stan! Det är en 1 r.o.kv på 45kvm för 3275kr/mån. Snacka om kap!

Snabbt efter att jag upptäckt den loggade jag in för att anmäla intresse, men då kom det upp en text som sade:"Din intresseanmälan är spärrad. Det är viktigt för oss att få svar från dig som blivit erbjuden visning av en lägenhet. Vid två tillfällen det senaste halvåret har du inte svarat på erbjudanden som du fått och är därför spärrad att söka. Välkommen att ta kontakt med oss för mer information."

Det första erbjudandet meddelade inte Fredrik om och det andra meddelade han för sent vilket resulterade i att vi inte längre kan söka. Hur länge det kommer att hålla i sig vet vi inte, men han kommer under dagen att ringa till Mimer och prata med dem. Han mailade igår och berättade att han skulle tacka nej till lägenheten, men tydligen så hjälpte det inte. Jag såg för en stund sedan att det räcker med att man tackar nej via hemsidan, så det hade varit smartare om vi hade gjort det istället.

Vi har även fått ett tredje erbjudande, men jag har tackat nej till det. Lägenheten låg alldeles för långt bort, så Dennis och jag har kommit överens om att endast lämna intresse på lägenheter som ligger antingen här i området eller närmare skolan. Inte på de som ligger längre bort. Tidigare så har vi anmält på billiga lägenheter utan att tänka på avståndet, så nu blir det endast anmälan på lägenheter som inte ligger mer än 3km ifrån skolan.

Vi får hoppas att Fredrik löser detta så att vi kan anmäla intresse på den jag såg idag. Jag vill såklart kunna anmäla på fler, men speciellt på denna.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?