Sömn, ljuva sömn.
Publicerat den

Natten har varit bra då jag fick sova ordentligt. Jag stördes dock av en oroväckande dröm som fick mig att börja tänka. Det handlar inte om mitt liv, utan om någon annans. Exakt vad den handlade om tänker jag inte berätta.

Hur jag plötsligt kunde börja drömma om något sådant har jag ingen aning om eftersom jag inte tänkte på den personen igår. Det är konstigt det där med drömmar och vad de betyder. Det har hänt vid ett fåtal tillfällen att mina mardrömmar har slagit in, men om detta är en mardröm kan jag inte svara på. Jag ser det mer som en tankeställare. Inte för mig då, utan för personen det handlar om.

Morgonen har varit bra, förutom att jag är skapligt trött. Med tanke på att jag sov så pass lite i helgen kan jag förstå bristen på energi. Det skulle vara skönt om man fick sova ut, men nu är vi hemma igen och det finns då tillfälle för det. Vi får helt enkelt lägga oss tidigare än vanligt. Dennis brukar bli trött tidigt, så jag får ge med mig och gå till sängs någon timme tidigare än vanligt. Det kan vara nyttigt. Sömn!

På schemat idag står teori/gym fram till kl.12:50. Som Ni säkert förstår ska jag snart ha teori. Det är lite svårt att blogga på gymmet *höhö*. Efter gymmet är det dags för lunch och den kommer jag att skippa. Det är ändå äcklig mat, så jag kommer istället att sitta på skolan och träna på min bokrecension. Jag läste för någon månad sedan en bok på svenska som jag ska redovisa muntligt på engelska. Jag har inte pratat engelska inför någon i klassen, så det känns blandat. Jag tror dock att det kommer att gå bra med tanke på att det gick så bra på svenskan. Svenska och engelska är visserligen inte samma sak, men jag får försöka att hålla mig till samma tonläge, ögonkontakt och samma fart på talet.

När jag kommer hem efter skolan tänkte jag att jag skulle försöka bli klar med en av mina uppgifter. Jag vill verkligen ha klar de innan vi slutar nästa vecka, så jag får lägga på ett kol för jag har en bit kvar. Det handlar dock inte om stora mängder, utan det handlar mest om att jag måste ta mig tid och verkligen hålla mig till uppgiften.



I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Allt är bara bra här också tack :))

Håller på att baka pepparkakor just nu!



Vad hittar du på då?



URL: http://iambaam.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?