Scrapbook
Publicerat den

Under dagen har Dennis och jag gått en sväng på stan. Det var tänkt att jag skulle köpa hårfärg och sminkborttagningsmedel på Åhléns, men det blev endast hårfärg då medlet inte fanns i lager.

Då jag inte visste om jag ville köpa någonting mer gick vi en sväng i Gallerian och vi hamnade bl.a. på Game. Dennis ville köpa ett spel för Rikspresentkorten han fick, men de tog inte emot dem längre. Efter hans besvikelse gick vi in på Guldfynd då det är 25% rabatt där. Jag fick ju en rabattkupong i födelsedagspresent av dem, så jag tänkte se om det fanns någonting som lockade. Det enda jag hittade som jag verkligen fastnade för var faktiskt bestick med Musse Pigg och Nalle Phu som motiv. Jättesöta.

Efter Guldfynd gick vi till Gallerix då jag var intresserad av att köpa ett album till mina Scrapbooks. Vi hittade ett svart som jag funderade på att köpa, men vi gick istället till Akademibokhandeln då jag misstänkte att det kunde finnas mer saker där.

När vi kom dit upptäckte vi att samma album fanns där och att det var 50:- billigare, så jag slog till. Efter att vi kom hem började jag att pyssla direkt och mitt projekt är nu ett album med bilder på mig och Dennis. Ungefär som en tidsaxel. Det är alltså foton från början och så går det framåt tills nu. Ni förstår säkert.

För tillfället sitter jag i soffan och gör en sur Dennis sällskap. Han försöker spela Gran Turismo med sin bror (på sitt PS3), men det går inte särskilt bra då internetanslutningen försvinner hur som helst.

Senare under kvällen är det tänkt att vi ska äta min hemmagjorda potatisgratäng, men det är inte säkert att det blir så då jag knappt har varit hungrig sen dagen jag blev förkyld. Jag är i princip frisk nu, så jag antar att det kan bero på att jag är deppig ibland. Det börjar iaf att bli bättre. :) Jag har tid på mig att bli 100% bra vad gäller humör, sömn och hunger med tanke på att det är ca 2 veckor kvar innan skolan börjar.



Emma - Blivande mamma

Det förstår jag! Synd att pojken din är så mkt yngre då :/



URL: http://emmaeskola.devote.se


Emma - Blivande mamma

Ja, men då tänker ju han smart ialf! Det är väldigt förståndigt av honom att vilja ha jobb innan. Jag hade också velat haft jobb innan, men vi får klara oss på sambons lön. Dock går ju det :)



URL: http://emmaeskola.devote.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?