En lättnads suck
Publicerat den

Strax efter att jag kom till skolan ringde min advokat och meddelade att R inte har överklagat, vilket gjorde att jag fick hjärtklappning av ren lättnad. Jag anser att han har gjort rätt då han nu fick det han ville ha. Det fanns alltså ingenting att överklaga på och hade han gjort det hade det med största sannolikhet varit till hans nackdel då jag tror att hovrätten dömt hårdare. Om det hade gjort det vet jag inte, men jag tycker att det här är för det bästa.

Jag kan alltså slappna av, men än är det inte klart utan det jag har kvar att göra är att driva in mitt skadestånd. Hur lång tid det kommer att ta kan jag inte svara på, men jag skulle gissa på att det tar minst till sommaren. Så länge jag får mina pengar så spelar det ingen roll om det t.ex. tar ett år innan jag har dem.

När skadeståndet är inne är allting äntligen över. Då behöver jag aldrig mer bekymra mig över detta, utan nu får vi alla ett slut på detta.

Nästa vecka kommer jag även att återfå min dagbok som användes som bevismaterial. Jag fick idag hem en kallelse om att komma och hämta den, men jag ringde till polishuset och bad de att skicka den på posten pga. att jag flyttat.

Det känns som att en börda har lättat från mina axlar. Nu är det bara slutklämmen kvar, sen tänker jag gå vidare med mitt liv och aldrig mer bekymra mig över detta igen!



karro

Grymt härligt det måste kännas, glad för din skull :D

Det är ju så härligt när man äntligen får gå vidare och lämna det jobbiga bakom sig när man fått upprättelse.



Lycka till med allt :)



kram



URL: http://dymn.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?