Ont i axeln
Publicerat den

De senaste dagarna har jag haft väldigt ont i axeln och idag är det som värst. Jag kunde inte ens skära morötter utan att få ont och jag har nu bestämt mig för att boka tid för både undersökning och röntgen när jag har råd. Eftersom man får betala för sina läkarbesök efter man fyllt 20 år (jag fyller 21 år i januari) så kan jag inte boka någon tid förrän jag vet att jag har pengar.

Det känns förjävligt att behöva ha det såhär då det begränsar mig. Jag kan t.ex. inte träna ordentligt då jag får ont, utan jag måste hela tiden försöka att anpassa min träning så att jag inte belastar axeln. Jag har försökt att träna den, men det gör bara mer ont. Jag skulle tippa på att det är bättre att jag låter bli att träna den tills jag har fått ett ordentligt svar på vad det är som har gått snett. Jag är trött på att inte kunna sova, klia mig på ryggen, träna ordenligt, laga mat, ta på/av mig kläder m.m. utan att få ont.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?