...... nights in a row
Publicerat den

Jag vet inte hur många nätter i rad jag har sovit dåligt nu. Det börjar bli otroligt frustrerande att det ska vara någonting som stör mig varje natt. Tror Ni inte att jag har fått tillbaka min halsont? Jag misstänker även att jag hade en släng av feber inatt, vilket jag tror mig ha haft i tre dagar till och från. Att det aldrig ska ta slut. Tur för mig att jag är förkyld eller sjuk väldigt sällan.

Dennis ligger såklart och sover fortfarande, men jag puttade lite på honom och berättade att jag tänkte kliva upp pga. att jag har ont i halsen igen. Sist jag klev upp utan att säga någonting funderade han över vart jag tog vägen, så jag tänkte att det är lika bra att underrätta honom nu så att han kan sova i lugn och ro sen.

På schemat idag står städning och julskinksgriljering. Det blev inte av igår då vi båda tyckte att det var onödigt att göra i ordning den för tidigt, så det blir idag istället.

Kan Ni tänka Er att det är julafton imorgon? Det kan inte jag, vilket till största delen beror på att julen förlorade sin mening i mina ögon för ett antal år sedan. Julklapparna hade inte längre någon betydelse, utan det handlade endast om att träffas och äta mat. Även det blev långtråkigt, men jag tror att det kommer att bli bättre i framtiden. För det första så håller jag på att försöka skapa egna traditioner (med pynt osv.). Jag tror även att jag kommer att älska julen när jag har fått barn. Jag älskar nämligen att skämma bort andra och det är så tillfredsställande för själen att se när alla blir glada över sina klappar. Se de ha användning för dem.

Jag hatar även vintern, men tror att det även kommer att bli annorlunda där då man kan åka pulka och skridskor m.m. med barnen. Nu säger jag inte att julen och vintern är meningslösa, men det känns som att jag kommer att få en annan syn på allting när jag har blivit mamma. Nu kommer det såklart att dröja ett tag, men som många av Er säkert vet så längtar jag efter den dagen. En sak i taget. Det skadar dock inte att drömma. ;)

(Bjuder på en bild från köksfönstret)





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?