Muntlig redovisning
Publicerat den

Förra veckan hade jag en muntlig redovisning som filmades och tidigare under dagen fick jag både se den, men också få besked om betyget som sattes. Jag pratade om vittnesplikten och jag tyckte både under och efter redovisningen att jag hade kunskap om vad som sades pga. det här med rättegången. Jag diskuterade egna åsikter, egna erfarenheter och framförde en del fakta.

När jag fick se filmen tyckte jag att det gick bättre än det kändes. Direkt efter redovisningen kände jag mig lite besviken, men efter att ha fått se filmen tyckte jag att det gick bra. Vår lärare Helen tyckte att det gick otroligt bra och hon sade till mig att hon kan föreställa sig mig som jurist, åklagare eller advokat då jag är duktig på att framföra vad jag har att säga och att jag pratar så pass bra att lyssnarna dras med.

Innan jag fick se filmen trodde jag att hon hade satt ett VG på mig, så jag blev förvånad när hon berättade att jag hade fått ett MVG. Jag som fullkomligt hatar att prata inför folk. Det syntes dock inte denna gång. Jag är stolt över mig själv och jag tror att det gick som det gjorde pga. att jag upplevt det jag pratade om.

Tack vare att ha sett filmen känner jag mig starkare i att prata inför folk och jag känner att jag med tiden har blivit bättre på det. Den senaste redovisningen inför klassen (i onsdags) gick t.ex. väldigt bra och jag var riktigt nöjd när jag gick hem från skolan. Det känns som att jag börjar prestera och komma upp i den nivån som jag vet att jag besitter. Det känns skitbra!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?