Mitt i natten. Lyckat.
Publicerat den

Uppstigning vid den här tiden på dygnet är skandal, speciellt när dagen inte börjar förrän kl.12:50. Anledningen till att jag inte kan sova är för att jag är täpt i näsan, men också för att jag har så förbaskat svårt att svälja. Det tar emot och jag kan inte ens svälja mitt eget saliv. Man skulle nästan haft en handduk på kudden och låta dreglet rinna. Ingen idé att ens försöka svälja när det inte går. xD

Eftersom jag endast har 2h mentorstid idag funderar jag på att sjukanmäla mig. Jag kan ändå knappt prata och det enda vi gör på den lektionen är att arbeta med uppgifter som inte är klara ännu. Det kan jag lika gärna göra hemma medan jag försökar bli bättre. Jag funderar på om jag inte ska gå och köpa mig lite nyponsoppa när ICA har öppnat. Nyponsoppa eller någonting med kolsyra brukar hjälpa.

Jag fick ont i halsen igår, söndag. Om jag skulle få gissa vad som utlöste det så skulle jag säga att jag blev alldeles för kall när Dennis och jag stod och väntade på bussen i 35 min i lördags. Det var svinkallt!

Vi får se om jag kan få sova lite sen, men just nu går det verkligen inte. Halsen måste bli bättre först, iaf lite. Sitter just nu med en halstablett i munnen i hopp om att det ska bli bättre.



Sara H

Usch vad tråkigt att bli sjuk såhär strax inpå julen.

Jag är snuvig än och tung i kroppen men jag tror det börjar ge med sig.

Krya på dig gumman <3



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?