Mina efterlängtade gardiner
Publicerat den

För ett par minuter sedan kom jag hem från skolan då vi fick sluta tidigare pga. att Helen skulle på ett möte. När jag klev innanför dörren upptäckte jag att jag hade fått ett stort brev och förstod direkt att det var mina efterlängtade gardiner, vilket det också var!

Förutom att det var ett konstruktionsfel (hålet där gardinstången ska sitta var igensytt) som säljaren meddelat mig om så är jag nöjd. Kvinnan som skickade gardinerna tvättade de t.o.m i förrgår bara för min skull, vilket jag tyckte var gulligt gjort. Jag fick t.o.m två underlägg/dukar och en julhälsning av henne. :)

Nu är då frågan: Ska jag låta dessa sitta uppe hela julen eller ska jag bytas av efter halva (köpte ju gardiner på Myrorna som är så söta) och vilka ska jag isåfall börja med? Jag får fråga Dennis vad han tycker när vi har skaffat skruv så att vi kan skruva upp stången.



Therese med Clara

har ni inte fler fönster att hänga gardiner i? annars hade jag nog bytt efter ett tag =) Man vill ju se på sina nya fina gardiner :D



URL: http://kossanshandarbete.blogg.se/


Anonym

är det inte bättre ni skruvar upp gardinstången?



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?