Mellandagsrea!
Publicerat den

Om en timme är det dags för uppstigning då Dennis och jag ska in till stan för att handla på mellandagsrean. Det är tänkt att jag ska köpa så mycket kläder som möjligt då jag är i ett väldigt stort behov av det. När vi har tvättat har kanske 10% av alla plagg varit mina (och då har 50% varit idrottskläder) och jag har i princip alltid samma kläder hela tiden. Det kanske de i klassen har sett, så det blir att försöka skrapa ihop en ny garderob. Denna gång ska jag inte göra misstaget att köpa kläder som är fula bara för att det är billigt, utan jag tänker kosta på mig kläder som jag tycker är snygga. Nu är det ju ändå rea.

Jag har aldrig haft mer än 1000:- på en mellandagsrea, så det ska bli spännande att se vad man kan göra med tre och en halv gånger mer. Det är dock tänkt att jag inte bara ska köpa kläder, utan det kommer även att bli foundation, sminkborttagningsmedel, hårfärg, mössa och en ny plånbok. Om Dennis köper någonting har jag ingen aning om. Det skulle väl kunna vara ett spel på GAME isåfall.

Först ut på menyn kommer att bli NewYorker i hopp om att hitta några snygga klänningar. Senare under dagen kommer vi att svänga in på Lindex, H&M, Cubus, Åhléns, Gina Tricot, Glitter och Teknikmagasinet. Vi hamnar med största sannorlikhet på fler ställen.

Nu får klockan gå så att vi får åka någon gång! :)



Emmis

svar; okey då, det var ju ganska så smart XD haha Tack för tipset =D



URL: http://flickanemmis.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?