Kväll, men inte kväll
Publicerat den

Klockan är strax efter 17, men på något sätt känns det som att det är sent på kvällen. Hur det kommer sig vet jag inte eftersom jag inte har gjort ett piss idag. Jag antar att det beror på att det mörknar ute så pass tidigt och för att jag känner mig allmänt seg.

Trots att jag har varit hemma och varit sjuk så har dagen varit okej. Jag fick roliga saker med posten när den väl kom; julsetet jag köpte på Tradera samt ett brev från Guldfynd. Jag är nämligen kund hos dem (har klubbkort) och de skickade en rabattkupong då jag snart fyller år. Rabatten avser 30% på alla varor till ordinarie priser. Kupongen ska användas senast 1/2, så jag har tid på mig att bestämma mig för vad jag vill ha. Det lutar just nu åt örhängen, men vi får se vad det blir.

Ikväll har Dennis och jag kommit överens om att se på film, men vi kan inte bestämma oss för vad vi vill se. Jag gillar inte Sagan om ringen-trilogin, så det får bli någonting annat. Kanske någon dvd-film. Till filmen har vi köpt chips, Fanta ananas, saltlakrits samt morötter och dip. Jag fullkomligt älskar morötter och dip. Det är så förbannat gott.

Kl.20 ska jag se andra delen av Vem kan slå Filip och Fredrik - Holmgången. För tillfället står det lika, så det ska bli spännande att se hur det artar sig. Jag hoppas verkligen att Stefan Holm vinner.



GUESS WHO?!

- jag hoppas filip och fredrik vinner!



URL: http://dajeroma.blogg.se/


Angelica

Svar; Ja det är väl inget fel i att kika i.a.f :)

Ja den är söt, men tror det lutar åt laban, men får se hur dom ser ut i verkligheten :) Har ju bara sett dom på bild! :)



Fint du har gjort i bloggen nu!



URL: http://angelicasdagbok.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?