Kort dag
Publicerat den

Det känns ganska bortkastat att gå till skolan idag då jag endast har en lektion. Vi ska redovisa våra intervjuer om ledarskap från i fredags. Måndagar och onsdagar känns allmänt onödiga då jag endast har en lektion på 2-3 h. Jag får dock säga till mig själv som till resten av klassen: det är bara 2-3 h, sen är vi lediga resten av dagen!

När jag kommer hem från skolan tänkte jag att jag skulle försöka bli klar med en av mina uppgifter och påbörja en annan. Jag vill verkligen inte ha några rester, utan jag vill och ska bli klar med allting även om jag så måste sitta uppe halva nätterna. Det är ändå jullov snart, så det kan det vara värt.

Denna morgon tar jag bussen till skolan då det ser ut att vara kallt ute. Dennis tog cykeln då jag inte vill använda den mer efter igår. Det är för mycket snö för min smak. Man ska inte behöva kliva av cykeln i varje sväng. Då kan man lika gärna gå eller åka buss, så jag tar bussen till skolan och om det är varmare när jag slutat så kanske jag får för mig att gå hem. Jag har ju ingen tid att passa förrän imorgon.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?