Julstädning
Publicerat den

Städningen är nu i full gång och vi är strax klara. Jag har precis dammsugit hela lägenheten, gjort rent kattlådan och skurat badrummet (badkar, handfat, toalett och väggar). Det enda som är kvar är att skura golvet, men det gör jag imorgon. Dennis står för tillfället och diskar. Han är snart klar och då tänkte jag att vi skulle sitta i soffan och mysa lite. Det kan vara skönt att få slappa lite efter att ha städat.

Imorgon blir det tidig uppstigning då jag vill hinna äta frukost och göra mig i ordning i lugn och ro. Vi kommer att äta julmat strax efter lunchtid, så jag vill hinna bli hungrig tills dess och därför vill jag äta frukost relativt tidigt. De senaste dagarna har jag inte haft någon aptit och har det fortfarande inte, men jag tänker äta imorgon ändå eftersom det är viktigt oavsett om man är hungrig eller inte.

Hur länge alla kommer att stanna vet jag inte. Pappa är allergisk mot katter, så min familj kommer att vara här i kanske 3h. Dennis familj däremot kommer att sova kvar här. Om de tar in på hotell eller om de sover här i lägenheten är inte bestämt, men det är tänkt att vi ska gå på mellandagsrean tillsammans. Galleriorna öppnar dock inte förrän den 26:e, så vi får se om de orkar stanna så länge eller om Dennis och jag får gå själva. Mig kvittar det så länge jag får gå.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?