Julklappsregn
Publicerat den

Det börjar bli roligt att komma hem när det alltid ligger ett paket på golvet. Denna gång var det den sista julklappen till min syster och hennes sambo, vilket betyder att det endast är 4st julklappar kvar. Två är till min familj (exklusive syrran eftersom hon inte bor hemma längre) och två är till Dennis familj. Alla är skickade, så det är alltså garanterat att de kommer denna vecka vilket känns skönt.

Tänkt att det bara är 10 dagar kvar till julafton. Det jag längtar mest efter är maten, men också att få se allas miner när de öppnar sina julklappar. Jag tror och hoppas på att alla kommer att bli nöjda.

Btw, jag är fortfarande inte ett dugg nyfiken över vad Dennis har köpt till mig. Han har avslöjat att det är någonting som jag sagt att jag vill ha. När han beställt och fått hem varan sade han att han skulle spara garantipappret, så jag har mina aningar om vad det kan vara. Det behöver dock nödvändigtvis inte vara det jag tror, men det återstår att se.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?