Jag vill sova! :(
Publicerat den

Det blev en väldigt tidig morgon idag då jag inte längre kände att det var någon idé att ligga kvar i sängen. Dennis och jag gick till sängs kl.21:54 igår, men försökte inte sova förrän 1h senare. Jag brukar sova med strumpor om nätterna då jag tycker att det är bekvämt, men också för att hålla värmen. Denna natt tänkte jag dock försöka sova utan för att se om det var bekvämt, men det var det inte. Det slutade istället med att jag inte kunde sova och nu sitter jag här med halsont och ett förstadie till huvudvärk.

Dennis ligger såklart och sover. Jag tror inte att han märkt att jag klivit upp då jag inte sade någonting. Det känns dumt att väcka honom bara för att jag inte kan sova. Jag tänkte därför sitta här tills han vaknar och det är dags för oss att gå ned i tvättstugan. Vi har tvättid kl.10-13.

Efter att vi tvättat klart bär det av till stan då jag tänkte köpa hårfärg. Jag kommer dock inte att färga förrän nästa helg, men jag vill ändå ha den köpt så att jag slipper all rusning på mellandagsrean.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?