Jag vill ha fredag idag
Publicerat den

För en timme sedan var det dags för uppstigning, men pga. katterna hade jag redan varit vaken i en timme då jag var tvungen att ligga och lyssna på vad de gjorde. Eira lättrade bl.a. upp på bänken där jag har ställt pepparkakshuset (kattmaten står i skåpet ovanför) och när jag klev upp ur sängen för att schasa ner henne hoppade hon ned på en gång. Jag hann inte ens öppna dörren. Hon hoppade upp ett par gånger medan Engla drog ned köksduken och sprang runt och skrek.

Trots att hon skrek som en galning låg jag kvar i sängen då jag inte vill att de ska lära sig att de får mat så fort de skriker, så de fick vänta den där timmen. Nu har jag alltså varit vaken i två timmar och har som Ni kanske förstår redan piggnat till.

Dennis och jag åker i eftermiddag till hans föräldrar och stannar tills på måndag. Vi har nämligen blivit bjudna på julbord imorgon. Jag har hunnit packa lite grann, men åker hem efter skolan för att packa det sista. Katterna ska såklart med, så jag måste packa ner deras saker också. Vi får hoppas att det går bra med hunden, men jag tror inte att det ska vara några problem. Han är så snäll så.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?