I'm not dead. Yet.
Publicerat den

Trots att jag är grymt trött har jag under förmiddagen lyckats lämna in två uppgifter. De skulle vara inne senast imorgon och eftersom jag ändå är hemma kände jag att jag lika gärna kunde försöka att bli klar med dem idag när jag ändå är hemma och gör ingenting. Det handlade om teori inom idrott och hälsa B. Jag hoppade dock över en liten punkt i VG-uppgiften, men jag tror inte att det gör någonting utan jag är nöjd med min prestation ändå. Jag gjorde så gott jag kunde och hoppas på ett bra resultat.

För tillfället har jag 4st uppgifter kvar att göra varav det inte finns någon deadline på tre av dem. Det handlar om en engelskauppgift där jag ska skriva en komedi i form av en novell som ska vara klar den 29:e. Sen har jag en uppgift i specialidrott och två i medicinsk grundkurs.

Jag tänkte att jag skulle försöka göra klart så många jag kan nu under lovet. Engelskan är prio ett. Sen får vi se vad jag börjar med efter det.

Nu täntke jag att jag skulle vila ögonen en stund. Har sovit dåligt sen i lördags natt, så nu vill jag bara lägga mig i dvala i ett par dagar.

(Bjuder på en bild på Engla)



Mikaela

Ja precis :D Klart man måste ha en, det är ju väldigt gott dessutom så.. varför inte liksom (;



Vad har du för planer för jul då? :)



URL: http://technodrog.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?